1. Tjenester
  2. Tradisjonelle medier

pexels-photo-114820.jpeg

Tradisjonelle medier 

TV-, radio-, og kinoreklame kan levere et budskap til et massivt publikum, og tilbyr unike kreative muligheter til å bygge atmosfære, formidle følelser og fullt engasjere seeren eller lytteren. Sammen ser vi på hva som blir mest lønnsomt for din bedrift.

Digitale Boards har også stor rekkevidde, og kan nå ut til mottakeren når vedkommende er i riktig modus for å ta innover seg et budskap. Det avhenger av at annonsen er synlig på riktig sted til riktig tid. I tillegg finnes en rekke alternative markedsføringsmetoder som flere bedrifter overser, men som ofte er rimelige, og svært virkningsfulle. 

 

Utendørsreklame

Det er særlig utendørsreklame som skiller seg ut som en av vekstvinnerne i mediemarkedet. Stadig flere norske annonsører velger å legge deler av markedsbudsjettet sitt i denne kanalen. Årsaken til dette er hovedsakelig kanalens fysiske tilstedeværelse og den naturlige delen den har i hverdagen for mennesker i befolkningstette områder rundt om i landet. Kanalen har også blitt mer fleksibel på bakgrunn av den omfattende digitaliseringen de siste årene.

 

En rådgiver presser prisene ned

Våre medierådgivere har lang erfaring med hva som fungerer med tanke på strategi, kampanjeoppsett, valg og forhandling på tradisjonelle medier. Trygg Media har et stort nettverk og gode kontakter når det kommer til forhandling av plassering og pris. 

 

cutmypic (4).png

Odd-Arne Fossheim

Ønsker du tips og råd angående tradisjonelle medier?

Kontakt Odd-Arne dersom du ønsker å høre mer om hvordan vi kan bistå deg med annonsering i tradisjonelle medier. 

 

Les også om: 

Blogg: Hvilke kanaler skal jeg velge?

 

Kontakt oss
Telefon: 47 83 20 20 
E-post: post@tryggmedia.no

 

 

Trondheim
Ingvald Ystgaards veg 3A
7047 Trondheim

Oslo
Thunes Vei 2
0274 Oslo

Tromsø
Storgata 66
9008 Tromsø

Drammen
Nedre Storgate 37
3015 Drammen

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.