pexels-photo-884447.jpeg

Remarketing 

Med remarketing via Google Ads kan du vise annonser for personer som har besøkt nettstedet ditt eller brukt appen din.

Det betyr at hvis folk har vært inne på nettsiden din uten å foretatt en ønsket handling, f.eks lagt ting i handlekurven men ikke gjennomført et kjøp - kan du benytte remarketing for å gjennopprette kontakten med dem og forsøke å overtale dem til å gjennomføre den bestemte handlingen ved å vise dem relevante annonser på de ulike enhetene deres. 

 

Fordeler med remarketing

  • Stor rekkevidde
  • Effektiv prising
  • Kampanjestatistikk

Remarketing bør være en strategisk komponent i all annonsering - uansett hvilken handling du ønsker at brukeren skal gjennomføre. Remarketing via Google Ads har flere fordeler. Først og fremst er det en metode som gir stor rekkevidde på nett, du kan nå alle som har vært inne på nettsiden din på ulike nettsider, apper og lignende. I tillegg er det en metode som gir muligheten til effektiv prising, da man kan opprette remarketingkampanjer med automatisk budgiving - noe som vil si at det i sanntid beregnes det optimale budet. Videre gir annonseringsformen muligheter for kampanjestatistikk og rapporter som sier noe om antall visninger og hvor mye du betaler. 

 

Hvorfor velge oss?

Trygg Media sitter med erfarne og sertifiserte spesialister som oppdaterer seg på nyheter daglig. Vi fokuserer på jevnlig vedlikehold av dine kampanjer, noe som vil gi deg en lavere totalpris pr klikk. Ved å la oss sette opp og vedlikeholde kampanjene dine får du bedre kvalitet på dine kampanjer, samtidig som du sparer tid:

  • Sertifiserte spesialister
  • Jevnlig vedlikehold på kampanjer
  • Lavere totaltpris per klikk
  • Bedre kvalitet
  • Spar tid

Trygg Media er sertifisert som både Premier Google partner. Sertifiseringene bekrefter at vi har flere ansatte med relevant kursing og omfattende kunnskap knyttet til Google Ads.

 

Anders rund.png

Vil du vite mer om remarketing?

Kontakt vår ekspert på Google Ads

 

Les også om: 

Søkemotorannonsering

Bing Ads

Tekstannonsering

Displayannonsering

Videoannonsering

App-nedlasting

Google Shooping

Blogg: Hvilke kanaler skal jeg velge?

Blogg: Digial markedsføring

 

Kontakt oss
Telefon: 47 83 20 20 
E-post: post@tryggmedia.no

 

 

Trondheim
Ingvald Ystgaards veg 3A
7047 Trondheim

Oslo
Thunes Vei 2
0274 Oslo

Tromsø
Storgata 66
9008 Tromsø

Drammen
Nedre Storgate 37
3015 Drammen

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.