1. Tjenester
  2. Søkemotorannonsering

Søkemotorannonsering - Google - Bing

Søkemotorannonsering

Betalt søk i Google og Bing

Betalt søk eller søkemotorannonsering er betalt tilstedeværelse på søkemotorene når aktuelle brukere gjennomfører et søk som er relevant for ditt selskap. Søkemotorannonsering er altså en effektiv og målrettet metode for å få trafikk inn på nettsiden din.

Trygg Media har lang erfaring med annonsering både på Google Ads og Bing. Ved å benytte disse annonseringsverktøyene har vi mulighet til å synliggjøre våre kunder på plattformene til både Google og Bing.

 

Hvem bør bruke betalt søk?

Alle som selger noe i form av varer, tjenester eller ideer bør bruke betalt søk.

 

Fordeler med betalt søk

Mer verdifull trafikk til nettsiden

Vis verden dine tjenester og produkter ved å være synlig når de søker. La tidligere kunder finne deg igjen. Annonseringsformen treffer kunder som er i kjøpemodus og på denne måten gir riktig målgruppe en måte å finne deg på. Høy konverteringsgrad.

 

Full kontroll over markedsbudsjettet

Betalt søk gir deg full kontroll over alle kostnader, plassering av annonsene, innholdet, timing, lønnsomhet er salg - samt målbare resultater da det er mulig å følge kunden på hele kundereisen fra de ser annonsen til de forlater nettsiden din.

 

Betal kun per klikk

Kanalen viser annonser kun til de som leter etter våre produkter eller tjenester samtidig som den kun tar betalt for faktiske klikk inn til nettsiden - noe som gjør kanalen til en av de mest lønnsomme markedskanalene på nett.

 

Hvorfor bruke byrå til søkemotorannonsering?

Trygg Media sitter med erfarne og sertifiserte spesialister, som oppdaterer seg på nyheter daglig. Vi fokuserer på jevnlig vedlikehold av dine kampanjer, noe som vil gi deg en lavere totalpris pr klikk. Ved å la oss sette opp og vedlikeholde kampanjene dine får du bedre kvalitet på dine kampanjer, samtidig som du sparer tid.

 

Sertifiseringer

Trygg Media er sertifisert som både Premier Google partner og Bing Ads Accredited Professional. Sertifiseringene bekrefter at vi har flere ansatte med relevant kursing og omfattende kunnskap knyttet til både Google Ads og Bing.

 

cutmypic (3).png

Maren Aarstad 

Trenger du hjelp med betalt søk?

Kontakt vår ekspert på søkemotorannonsering dersom du ønsker å høre mer om hvordan vi kan bistå deg med betalt søk. 

 

Kontakt Maren

 

Les også

Google Ads

Bing Ads

Søkemotoroptimalisering 

Hvilke kanaler skal jeg velge?

 

Kontakt oss
Telefon: 47 83 20 20 
E-post: post@tryggmedia.no

 

 

Trondheim
Ingvald Ystgaards veg 3A
7047 Trondheim

Oslo
Thunes Vei 2
0274 Oslo

Tromsø
Storgata 66
9008 Tromsø

Drammen
Nedre Storgate 37
3015 Drammen

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.