1. Tjenester
  2. Nettside

nettside header2.jpeg

Nettside

Vis frem bedriften din

En profesjonell nettside med god brukervennlighet er i dag en av de viktigste kanalene for å tiltrekke seg nye kunder. For potensielle kunder skal en nettside være enkel å finne riktig informasjon på, svare på deres spørsmål og gjøre det enkelt for kunden å komme i kontakt med bedriften via kontaktskjema, telefonnummer eller fysisk adresse.

Vi ser at mange nettsideleverandører klarer å levere et pent ytre, men at systemet bak er tungvint og vanskelig å bruke for bedriften.

 

Gjør det enklere å oppdatere nettsiden din

For deg som eier en bedrift skal nettsiden representere dine verdier gjennom tekst og bilde. Den skal også være enkel å holde oppdatert. Vi har sett at mange synes det er utfordrende å holde nettsiden sin levende med oppdaterte tekster, bilder og kontaktskjemaer. Derfor har vi utviklet et eget publiseringsverktøy i takt med behovene til våre norske kunder. Vi mener du skal møtes av et enkelt og norsk brukergrensesnitt.

 

Publiseringsverktøy på norsk

I publiseringsverktøyet vårt Solve, har vi hatt fokus på at du selv skal klare å holde nettsiden din levende. I publiseringsverktøyet står alle funksjoner på norsk, og er bygget opp så det skal være intuitivt og enkelt for deg å endre bilder, skjemaer, menyer og tekster på nettsiden din. Står du fast, svarer vi på dine spørsmål på norsk og hjelper deg til du selv er en ekspert på publisering.

Les mer om Solve CMS her.

 

7 fordeler med Solve publiseringsverktøy

  1. Hold innholdet ditt oppdatert med redigeringsmuligheter som ligner Microsoft Word
  2. Fremhev kampanjer eller nye produkter ved å enkelt opprette nye sider eller menypunkter
  3. Vis frem produkter, referanseprosjekt og tjenester med flotte bildekaruseller
  4. Konverter besøkende til kunder ved å lage egne skjemaer med bekreftelsesmeldinger
  5. Lag en bloggstrøm med nyeste innlegg øverst
  6. Få flere besøkende til din fysiske plassering med kart på nettsiden
  7. Få mer organisk trafikk til nettsiden ved å følge SEO-tips i systemet

 

 Responsiv nettside

I dag er det helt nødvendig å ha en nettside som er mobilvennlig. Over 50% av Norges befolkning surfer i dag på nett med mobile enheter, enten det er pad/tab eller mobil. Vi sørger for at din
nettside blir bra og brukervennlig på alle enheter, ved at den automatisk tilpasser seg skjermen den blir vist på.

 

Fremhev profilen din

Visuell profil og logo

Vi ser på den eksisterende profilen din bedrift allerede har, og ser om det er ønskelig med en endring eller om det trengs en oppdatering til den nye nettsiden. Om dere ikke har en profil fra før, finner vi kjerneverdiene i bedriften og kommer da etterhvert opp med forslag til dere på logo, farger og fonter. Om det er ønskelig, setter vi sammen en hel profilhåndbok, med retningslinjer til alle plattformer.

 

Skap troverdighet

De fleste av oss er skeptiske til aktører på Internett, og det av god grunn. En pen og ryddig presentasjon av ditt budskap vil være en sterk indikasjon på at dine tjenester er til å stole på. Visste du at foto kan øke troverdigheten?

 

Brukervennlighet

Å ha en brukervennlig nettside betyr at brukeren møter så lite frustrasjon som mulig. Det vil si at navigering på nettsiden er konsistent, at tekst er lesbar og søkbar, at vi finner det vi leter etter og får gjennomført det vi ønsker. 

Caroline rund.png

Caroline Aasgaard Nordø

Trenger du ny nettside?

 

Mer om nettsider

Solve publiseringsverktøy

Referanser nettsider

5 steg til en god nettartikkel

Kontakt oss
Telefon: 47 83 20 20 
E-post: post@tryggmedia.no

 

 

Trondheim
Ingvald Ystgaards veg 3A
7047 Trondheim

Oslo
Thunes Vei 2
0274 Oslo

Tromsø
Storgata 66
9008 Tromsø

Drammen
Nedre Storgate 37
3015 Drammen

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.