pexels-photo-910330.jpeg

Mediestrategi

Vi har en rekke svært erfarne og dyktige rådgivere som kan bistå deg og din bedrift med hvordan du best kan utnytte de ulike kanalene til din fordel. Rådgiverne i Trygg Media bistår deg med definering av posisjon, konkurranse i markedet, merkevarebygging og utforming av markedsplaner. 

 

Fordeler med mediestrategi

  • Kommunikasjonsmål og markedskommunikasjon
  • Markedsforståelse 
  • Mediemiks og medieforhandling

 

For oss og våre rådgivere er det viktig at du som kunde kan utnytte ditt potensiale, det betyr at vi ønsker å optimalisere dine kommunikasjonsmål og markedskommunikasjon utad. For å oppnå dette er det viktig at både du og vi har god forståelse av ditt marked og din markedssituasjon. I tillegg er mediemiksen svært viktig for god mediestrategi. Med våre rådgivere på laget, kan vi hjelpe deg til å utarbeide den beste mediemiksen samt framforhandling av gode avtaler når det kommer til medieforhandling både i digitale og tradisjonelle kanaler. 

 

Hvorfor velge oss?

Våre rådgivere lang erfaring med mediestrategi og rådgivning fra et bredt spekter av markeder innen både forbruker- og business-to-business. Siden vi er et fullservice mediebyrå behersker vi hele prosessen, noe som gir oss den kunnskapen og erfaringen som trengs for å skape oversikt over alt som skjer - noe som igjen er med på å skape bedre synergieffekter for våre kunder. Vi i Trygg Media har følgelig de beste forutsetningene for å kunne utforme de mest effektive markedsstrategiene og markedsplanene i henhold til dine forretningsmål.

Eske.png

Eske Drange

Ønsker du å høre mer om mediestrategi?

Kontakt Eske for å høre med om hva vi kan bistå deg med.

 

Les også om:

Medierådgiving

Blogg: Hvorfor utarbeide markedsplaner?

Kontakt oss
Telefon: 47 83 20 20 
E-post: post@tryggmedia.no

 

 

Trondheim
Ingvald Ystgaards veg 3A
7047 Trondheim

Oslo
Thunes Vei 2
0274 Oslo

Tromsø
Storgata 66
9008 Tromsø

Drammen
Nedre Storgate 37
3015 Drammen

All rights reserved. Copyright 2018

Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.