paper-3249924_1280.jpg

Medierådgiving

Vi er spesialister innen markedsføring, derfor bistår vi deg og din bedrift med rådgiving innen markedsføring. Vi rådgir deg i kanalvalg og mediemiks slik at du får mest ut av din markedsføring. Det finnes en rekke alternative markedsføringsmetoder som flere bedrifter overser, men som ofte er rimelige, og svært virkningsfulle. Sammen ser vi på hva som blir mest lønnsomt for din bedrift. 

 

Fordeler med medierådgiving

  • Utnytte synergieffekter
  • Mer ut av budsjettene
  • Effektmåling og optimalisering

Det viktigste  for våre rådgivere er at du som kunde får mest mulig igjen for investerte midler, dette gjør du ved å optimalisere og utnytte synergieffektene ved gode kanalvalg og optimal mediemiks. For oss innebærer rådgivning at vi bistår deg som kunde til å utnytte de fordelene som finnes ved bruk av data både i forkant og underveis til å optimalisere kampanjene dine for å oppnå best mulig effekt. På denne måten oppnår du som kunde gode kampanjeresultater når det kommer til måloppnåelse. Vi er også opptatt av å sette gode læringsmål i etterkant som tas med videre.  

Hvorfor velge oss? 

Våre rådgivere lang erfaring med rådgivning fra et bredt spekter av markeder innen både forbruker- og business-to-business. I tillegg til dette er disse fordelt på avdelinger rundt om i hele landet, noe som gjør at vi innehar unik lokalkunnskap og lokal kjennskap til hva som fungerer best i de ulike områdene. Siden vi er et fullservice mediebyrå behersker vi hele prosessen, noe som gir oss den kunnskapen og erfaringen som trengs for å skape oversikt over alt som skjer - noe som igjen er med på å skape bedre synergieffekter for våre kunder. Vi i Trygg Media har følgelig de beste forutsetningene for å kunne utforme de mest effektive markedsstrategiene og markedsplanene i henhold til dine forretningsmål.

 

cutmypic (4).png

Odd-Arne Fossheim

Ønsker du å snakke med en medierådgiver?

Kontakt Odd-Arne dersom du ønsker å høre mer om hvordan vi kan bistå deg. 

Les også om:

Kontakt oss
Telefon: 47 83 20 20 
E-post: post@tryggmedia.no

 

 

Trondheim
Ingvald Ystgaards veg 3A
7047 Trondheim

Oslo
Thunes Vei 2
0274 Oslo

Tromsø
Storgata 66
9008 Tromsø

Drammen
Nedre Storgate 37
3015 Drammen

All rights reserved. Copyright 2018

Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.