Linkedin-annonsering. Hvorfor annonsere på Linkedin

Annonsering på LinkedIn

LinkedIn gir deg som annonsør en god mulighet til å fremme sitt budskap ved igjennom annonsering til et sosialt nettverk for profesjonelle. 

Det betyr at LinkedIn gir deg som annonsør direkte tilgang til beslutningstakere. Mange av de beslutningstakerne som er på Linkedin ser etter forretningsløsninger, enten produkter, tjenester og/eller talenter. 

 

Fordeler med LinkedIn:

  • Profesjonelt nettverk

  • Målretting

Den mest åpenbare fordelen med annonsering på LinkedIn er at du som nevnt når et sosialt nettverk for profesjonelle. I tillegg til de vanlige demografiske målrettingsmulighetene du har på Facebook og Instagram, tilbyr LinkedIn også firmografiske faktorer som tar utgangspunkt i brukerens cv og bedriftsprofiler. Det betyr at du kan målrette etter hvilke skoler du ønsker at målgruppen skal ha gått på, eller hvilken sektor de jobber innenfor.

 

Hvorfor velge oss?

I Trygg Media har vi dedikerte LinkedIn-spesialister som til enhver tid administrerer en rekke lokale og landsdekkende kampanjer. Vi er resultatorienterte og vet hvilke annonseformater og hva slags målretting og optimalisering som fungerer best i hver enkelt situasjon. Vi er avhengige av å skape resultater for å opprettholde våre kunderelasjoner, og det er dermed en forutsetning for vårt arbeid at vi holder oss oppdaterte på utviklingen av LinkedIn som annonseringskanal.

Maren Aarstad markedsfører bedrifter i Google AdWords

Maren Aarstad 

Trenger du hjelp med annonsering på LinkedIn?

Kontakt vår ekspert på LinkedIn

 

Kontakt oss
Telefon: 47 83 20 20 
E-post: post@tryggmedia.no

 

 

Trondheim
Ingvald Ystgaards veg 3A
7047 Trondheim

Oslo
Thunes Vei 2
0274 Oslo

Tromsø
Storgata 66
9008 Tromsø

Drammen
Nedre Storgate 37
3015 Drammen

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.