Facebook-annonsering. Bilde av mobil med facebook-logo

Facebook-annonsering

Facebook tilbyr en potensiell rekkevidde i Norge som få kanaler kan matche. Rekkevidde, kombinert med en velutviklet annonseringsplattform med et hav av muligheter, gjør at Facebook bør inkluderes i din mediemiks.

 

Fordeler med Facebook-annonsering:

  • Mange aktive brukere
  • God målretting
  • Ulike annonseformater

 

Facebook har svært mange aktive brukere, dessuten gir annonsering gjennom Facebook gir tilgang til kraftige verktøy for målretting. Dette inkluderer målretting mot geografiske områder, alder, interesser og forbruksmønstre, samt en rekke andre tilgjengelige variabler. Facebook tilbyr dessuten mange ulike annonseformater, inkludert bilde- og videoannonser i ulike størrelser over flere plasseringer. I tillegg er det enkelt å annonsere på Instagram via Facebook dersom dette er ønskelig, uten at verken du eller din bedrift trenger en aktiv Instagram-konto.

 

 

Hvorfor velge oss?

I Trygg Media har vi dedikerte Facebook-spesialister som til enhver tid administrerer en rekke lokale og landsdekkende kampanjer. Vi er resultatorienterte og vet hvilke annonseformater og hva slags målretting og optimalisering som fungerer best i hver enkelt situasjon. Vi er avhengige av å skape resultater for å opprettholde våre kunderelasjoner, og det er dermed en forutsetning for vårt arbeid at vi holder oss oppdaterte på utviklingen av Facebook som annonseringskanal.

 

Vi bistår gjerne hele veien fra konseptutvikling og annonseproduksjon til gjennomføring og optimalisering av dine kampanjer for å sikre at resultatene står til dine forventninger. I tillegg har vi systemutviklere i bedriften som bistår vår markedsføringsavdeling for å sikre korrekt sporing og effektevaluering av kampanjeresultater – fra første visning, til siste salg.

 

 

 

 

Kontakt oss
Telefon: 47 83 20 20 
E-post: post@tryggmedia.no

 

 

Trondheim
Ingvald Ystgaards veg 3A
7047 Trondheim

Oslo
Thunes Vei 2
0274 Oslo

Tromsø
Storgata 66
9008 Tromsø

Drammen
Nedre Storgate 37
3015 Drammen

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.