Referanser nettsider

prosjekter-bigbite-mindre.png

Bigbite

Design: Posisjon

CMS og utvikling: Trygg Media

prosjekter-riis-mindre.png

Riis Bilglass

Design: Posisjon

CMS og utvikling: Trygg Media

prosjekter-friluftsrådet-mindre.png

Friluftsrådenes Landsforbund

Design: Posisjon

CMS og utvikling: Trygg Media

prosjekter-norgeseliten-mindre.png

Norgeseliten

Design: Råd&Vink

CMS og utvikling: Trygg Media

prosjekter-r3-mindre.png

R3

Design: Clou

CMS og utvikling: Trygg Media

prosjekter-dinfemme-mindre.png

Din Femme

Online treningsprogram for gravid og mamma.

idehus

Idehus

Hus- og hytteleverandøren ønsket en platform for å vise frem sine flotte produkter. 

interform

Interform

Vi så at Interform hadde mye potensiale, så vi hjalp de med å få et eksklusivt utseende, så de fant plassen sin i markedet. Her kan du se flotte bilder av kar i alle fasonger og størrelser. Kanskje du finner en som er perfekt til deg? 

Femme

Femme

Sprek, ren og feminin var stikkordene. Vi har laget en brukervennlig og stilig nettside for Femme-jentene. Booking til treningsøkter og kurs, blogg, profilside mm. Dette unike tilbudet for gravide og småbarnsmødre fortjener en nettside de kan være stolte av! 

 

norsk flytteforbund

Norsk Flytteforbund

Norsk Flytteforbund får daglig henvendelser om flyttehjelp, og hva passer vel da bedre enn å ha et digitalt skjema på en innholdsrik og oversiktlig nettside? Samtidig har vi samlet masse nyttig informasjon som er og kan være viktig å få med seg under en flytteprosess. Be om et utforpliktende tilbud fra hele 13 medlemsbedrifter!

gamle logen

Gamle Logen

Flotte Gamle Logen fikk en plattform der de kunne informere om konserter og andre happenings med automatisk filtrering etter dato. Den rene layouten gir de flotte bildene et ekstra popp! 

prosjekter-varmefoum-liten.png

Varmeforum

Varmeforum har mange fine produkter og tjenester. De ønsket seg derfor en ny nettside, med fresht design og et brukervennlig, enkelt redigeringsprogram, der de lett kan legge inn og redigere innholdet. Med en oversiktlig filterløsning kan man enkelt finne frem til det produktet man er ute etter. Ta en titt, og bli inspirert. Vinteren kommer fortere enn du aner!

vvseksperten

VVS Eksperten

VVS Eksperten, en medlemsorganisasjon av mange VVS-leverandører har vi lagt fokus på call-to-action som "Finn din rørlegger" og mulighet til å finne produkter med handleliste, tegning av bad og inspirasjonsblogg.

polarbad

Polarbad

Spabutikken Polarbad, importør av utendørs massasjebad, trengte en nettside der de kunne vise sine flotte produkter til folket. Skulle du la deg friste til å legge deg i et godt og varmt bad utendørs, eller kanskje sitte i et grillhus, lysthus, infrarød sauna eller massasjestol, så er dette plassen å utforske!

smn regnskap

SMN Regnskap

Med en eksisterende sterk profil ønsket SMN Regnskap seg en nettside som tydelig viste samhold til søsterselskapet Sparebank 1. Med masse godt innhold, har dette blitt et rent oppslagsverk for mange. 

2rok

To Rom og Kjøkken

Det sjarmerende huset i Carl Johans gate 5, i Trondheim, trengte en nettside der de enkelt kunne oppdatere meny og friste med nye kurs. Med bruk av nydelige bilder, sterke kontraster og farger fikk vi satt prikken over i'en til To Rom og Kjøkken. 

bwell

Bwell

Bwell ønsket seg en ny nettside som ga innholdsrik, oversiktlig fakta og informasjon om dere produkter, men samtidig strålte bwell-følelsen. En ryddig og strukturert nettside, der besøkende kan melde seg på kurs, nyhetsbrev og sende forespørsel om å bli komtaktet angående et av deres produkter.

trio

Trio Regnskap

Et regnskapsførerselskap med gode verdier og visjoner fortjener en flott nettside som er med å skape gode relasjoner til deres kunder. Med ny firmaprofil ønsket de samtidig å ha en plattform der de kan dele deres kunnskap, så med integrert bloggfunksjon vil dette være med å skape fine stunder, både for forfatter og leser. 

trk

Trondheim Regnskapskontor

Trondheim Regnskapskontor har fått en oppdatert visuell presentasjon med en enkel modernisering av logo hvor kjennetegn videreføres. En ny farge er blitt introdusert som er egen, fersk og seriøs. Det kommer godt frem at de er et autorisert regnskapskontor, og menyen er enkel å navigere i.

haralds selskapsmat

Haralds selskapsmat

Haralds hadde som mange andre, et behov for fornying og kom til oss for å pusse opp logo og re-design av nettside. Med foto av mat, lokaler og ansatte håpet de å vise bedre frem sin personlighet, kompetanse og lidenskap. 

trappa

Trappa

Ved å la familiene vise frem sine spesialtilpassede trapper, håper de du vil la deg smitte av deres spranglende entusiasme. Trappa leverer det største møbelet i huset, og du kan nå se det i 3D før det bygges! 

litragrus

Litra Grus

Litra Grus ønsket en presentasjon av sine arbeidsområder og gjør det med slående foto. 

koren

Koren Sprengningsservice

Koren ønsket en app for alt av papirarbeid, tilgjengelig lett via iPad i felten mens de gjennomfører sprengning. Vi anbefalte en web-app fordi det gav mest fleksibilitet til valg av enheter; fra PC, Mac, iPad, iPhone og Android med flere! 

08877

TrioVing 08877.no

Hvert produkt har sin historie å fortelle, og med fokus på presentasjon av salgsargumenter gjennom tekst fra tekstforfatter, layout fra designer, kommer produktet til sin rett. 

proffelektro

Proff Elektro

Proff Elektro ønsket seg en lys og innbydende nettside, med god informasjon om faget. De trengte også et bookingsystem hvor de besøkende enkelt kan bestille time til enten befaring eller elektriker.

retura haf

Retura Haf

Retura Haf trengte en side der de kunne informere og inspirere. Her brukte vi den sterke profilfargen for gjenkjennelse av merkevare og skapte store kontraster på viktig informasjon.

norway fight night

Norway Fight Night

Norway Fight Night er en arrangør med sport- og kultureventer av ypperste klasse, og disse ønsket en nettside der de kunne informere publikum om arrangement, happenings og nyheter. Promovideo på forsiden er med å gjenskape den dyriske stemningen på arrangementene.

trappespesialisten

Trappespesialisten

Trappeleverandøren ønsket seg en nettside som skulle fungere som en informasjonskanal om deres produkter og tjenester. Her finner du all informasjon du trenger for å designe din trappedrøm. La deg inspirere!

tempe vvs

Tempe VVS

Tempe VVS, ønsket å vise frem produkter, priseksempler og en inspirasjonsblogg. Nettsiden er tilpasset deres visuelle profil med det gjenkjennelige blå uttrykket vi kjenner godt.

flytting.no

Flytting.no

En samlet platform for informasjon om flytting. Med tydelig profil og fokus på innhold så det skal være enkelt og oversiktlig for brukeren.

Løviknes

Løviknes Gruppen

Etter en lang periode med tungvint redigeringsverktøy var de klare for et friskt pust. Vi løftet profilen og ga de en ny nettside der de enkelt kan vise til kampanjer og deres majestetiske kjøretøy. Kunne du tenke deg en ferie på fire hjul? Ta kontakt med Løvikes Caravan.

domus

Domus Kjøpesenter Røros

Et naturlig samlingspunkt på Røros. Domus kjøpesenter er Røros sitt eneste senter, og trengte derfor en nettside der de kunne vise ulik informasjon, både for butikkene i og utenfor senteret. Sterk merkevare med gjenkjennelige farger fra det unike bygget i hjertet av Røros. 

valentinlyst kiropraktor

Valentinlyst Kiropraktorklinikk

På Valentinlyst Kiropraktorklinikk i Trondheim behandler kiropraktor Wangberg i hovedsaklig ryggsmerter, nakkesmerter og smerter i bekken. Med et rent og ryddig uttrykk på nettsiden hans finner du enkelt informasjon som kan være nyttig å vite om du har plages relatert til dette. 

aunan

Aunan

Aunan selger opplevelser! Det vises på nettsiden ved å bruke store rullerende foto og en tydelig plassert og vell-komponert video som plasserer deg midt i Orkla-elva.

abes

ABES Trafikkskole

ABES Trafikkskole gjør det lett å ta kontakt, informere konsist om praktisk informasjon, vise sitt produktspekter. Selvfølgelig er nettsiden responsiv. 

kløver utleie

Kløver Utleie

Utleie av sanitærartikler trenger en frisk look. Her har vi fokusert på lyse flater med logoens deilige grønnfarger. Kløver Utleie har selv stått for flotte bilder som var med å gjøre nettsiden komplett!

fas

Fundamentering AS

Fundamentering AS (FAS) ønsket en platform hvor de kan vise frem sine produkt på en profesjonell måte og publisere nyheter. 

hofstad

Byggmester Hofstad

Byggmester Hofstad har fått mye god tilbakemelding for enkelheten på siden. Foto av Roy Hofstad viser et tilgjengelig uttrykk, kombinert med pris-eksempler gjør at man vet hva man får i større grad enn hos konkurrenter. 

interpersonell

Interpersonell

Interpersonell tilbyr kvalifisert fagpersonell til verfts- og verkstedsindustri over hele landet, og trengte derfor en nettside som folk kan henvende seg til. Profilfargen er en gjenganger. Egenutviklet cv-skjema der alle og en hver kan laste opp cv'en sin. 

nmks

NMKS

Norsk Maritim Kveldsskole, landets største private maritime skole, tilbyr mange kurs på ulike steder, og trengte en base der de kunne informere potensielle interessenter om dette. Kanskje du skulle meldt deg på et maritimt kurs? Gå inn å se mangfoldet de tilbyr!

røyken kraft

Røyken Kraft

Røyken Kraft fikk implementert en visuell profil i samsvar med logo, og har spesialtilpasset skjema for bestilling av strøm. 

vintervoll

Vintervoll

Vintervoll har satset godt med mye nyttig og relevant innhold på nettsiden, til glede for brukeren og positivt for å presetere høyt i søk. 

verket røros

Verket Røros

Verket Røros er Røros' myldrings-hub. På nettsiden kan du se praktisk informasjon. 

 

 

Kontakt oss
Telefon: 47 83 20 20 
E-post: post@tryggmedia.no

 

 

Trondheim
Ingvald Ystgaards veg 3A
7047 Trondheim

Oslo
Thunes Vei 2
0274 Oslo

Tromsø
Storgata 66
9008 Tromsø

Drammen
Nedre Storgate 37
3015 Drammen

All rights reserved. Copyright 2018

Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.