En oversikt over tjenester vi utfører eller formidler

 

Oversikten er organisert etter fremgangen i et typisk prosjekt hos oss.

Startfasen

 

Workshop

Vi setter oss ned sammen og går gjennom deres firma, deres visjoner og finner ut hvordan vi best skal presentere dere til kundene deres. Hvordan ønsker dere å fremstå? Hvem er dere sammenlignet med deres konkurrenter? Vi lager en langsiktig plan. 

 

Markedstrategi

En god markedsstrategi krever at man er i stand til å kombinere markedsføringens målsetning med selskapets helhetlige, overordnede plan. Den støtter seg til markedsundersøkelser og en god produktmiks for å optimalisere profitten, i tillegg til å opprettholde og forsterke sin posisjon i markedet.

 

 

Legg ned grunnstenene

 

Visuell profil og logo

Vi ser på den eksisterende profilen dere allerede har, og ser om det er ønskelig med en endring eller om det trengs en oppdatering. Om dere ikke har en profil fra før, finner vi kjerneverdiene i bedriften og kommer da etterhvert opp med forslag til dere på logo, farger og fonter. Om det er ønskelig, setter vi sammen en hel profilhåndbok, med retningslinjer til alle plattformer.

 

Ansattfoto

Bruk av profesjonelle portretter på nettsida er med å vise personlighet og å øke troverdigheten. Den besøkende får et ansikt å forholde seg til, og får en følelse av å skape relasjoner. Vi har et eget fotostudio i våre lokaler i Trondheim som er klar til disposisjon. Ta på deg smilet og kom innom!

 

Responsiv nettside

I dag er det helt nødvendig å ha en nettside som er mobilvennlig. Over 50% av Norges befolkning surfer i dag på nett med mobile enheter, enten det er pad/tab eller mobil. Vi sørger for at din nettside blir bra og brukervennlig på alle enheter, ved at den automatisk tilpasser seg skjermen den blir vist på. 

 

Innholdspublisering

Om du har innhold til din nettside fra før eller ikke, kan vi uansett være til hjelp. Vi har samarbeidspartnere som er råtasser på å skrive gode tekster, og vi er selv eksperter på å sette opp artikler i Solve CMS på en kreativ og spennende måte.

 

Reklame på ulike medier

TV-, radio-, og kinoreklame kan levere et budskap til et massivt publikum, og tilbyr unike kreative muligheter til å bygge atmosfære, formidle følelser og fullt engasjere seeren eller lytteren. Digitale Boards har også stor rekkevidde, og kan nå ut til mottakeren når vedkommende er i riktig modus for å ta innover seg et budskap. Det avhenger av at annonsen er synlig på riktig sted til riktig tid. I tillegg finnes en rekke alternative markedsføringsmetoder som flere bedrifter overser, men som ofte er rimelige, og svært virkningsfulle. Sammen ser vi på hva som blir mest lønnsomt for din bedrift.

 

 

Ta markedsføringen ett steg videre 

 

Søkemotoroptimalisering. 

Synlighet på søkemotorer er viktig. For at en nettside skal kunne ha god synlighet, må nettsiden ha et godt innhold. En bør tenke på hvilke ord som benyttes i relevante søk, og fremheve produktene eller tjenestene firmaet tilbyr. Søkemotoroptimalisering går også under navnet SEO.

 

Internettannonsering

Annonsering på internett blir en stadig viktigere del av markedsføringsstrategien til et selskap, og bidrar til å drive trafikk til selskapets nettside.

 

Sosiale medier

Det er essensielt å identifisere hvilke kanaler som gir best eksponering for den antatte målgruppen. Videre må man utnytte kanalens funksjoner og virkemidler, for å oppnå sin målsetning.

 

Utvikling av apps, spesialfunksjoner

Vi er så heldige å ha vårt eget utviklerteam i Trondheim, og disse tar utfordringer på strak arm. Skulle dere trenge en spesialfunksjon, setter vi oss ned sammen og finner ulike muligheter med de beste løsningene.